Profil

Salling Traktorservice og Nordvestjysk Traktorservice er to veletablerede og serviceorienterede virksomheder med stor erfaring i salg, rådgivning og service af maskinløsninger til landbrug og maskinstationer, anlægs- og entreprenørvirksomheder, skov-have og park-brug, industri, kommuner, boligselskaber, institutioner - og ikke mindst private.

Vi beskæftiger ca. 30 medarbejdere, som alle varetager hver deres speciale, hvilket bidrager til at opretholde vores virksomhedskultur, som bestræber sig på ordentlighed, den gode kvalitet og kompetent betjening.

Vores medarbejderes lange erfaring og ærlighed sikrer den bedste rådgivning ved de valg, der skal træffes ved en maskininvestering og vi bestræber os meget på kvalitet og den efterfølgende service.

Salg

Til dem der forlanger lidt mere…..

Hos os får du god og kvalificeret rådgivning før, under og efter et køb. Når du har kontakt med vores sælgere, som har stor erfaring og stabilitet, får du tryghed for kvalitet og engagement i hele købsprocessen

 

Værkstedet

Effektiv lokalservice….

Vores værksteder i såvel Hurup som Salling er fuldt udstyret og bemandet med specialuddannet montører. Ud over værkstederne råder vi også over flere servicebiler, disse kan tilkaldes 24 timer i døgnet, og er udstyret med specialværktøj og montøren kan foretage de fleste reparationer i marken.

Alle montører deltager løbende i efteruddannelse hos leverandører m.v for at kunne tilbyde vores kunder den bedste mulige service. Servicering er mere end nogensinde en tillidssag, og vi gør vores bedste for at gøre os tilliden værdig.

Lager og butik

Hurtig og sikker forsyning…..

Reservedele skal være ved hånden, når der er brug for dem. Vi har derfor valgt at udstyre begge vores afdelinger, med et velassorteret reservedelslager med over 20.000 varenumre. Vi garanterer dig en hurtig levering, således din maskines spildtid minimeret mest muligt.

Vi har i begge afdelinger store, flotte butikker med salg til både private og erhvervskunder, du finder stort set alt fra håndværktøj, forbrugsdele, arbejdstøj, havemaskiner, haveredskaber, legetøj og meget andet. Mens vi på reservedelslageret har alt inden for sliddele, reservedele og udstyr til førende mærker.

Vi er med i den landsdækkende indkøbskæde Kom-plet, som betyder, at forretningen har et stort udvalg i varer til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder også e-handel, Kramp online, nemt og bekvemt, du kan døgnet rundt bestille vare hjemmefra, Det eneste du skal have er en personlig adgangskode fra os.

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik