Landbrug

Hos os får du god og kvalificeret rådgivning før, under og efter et køb. Når du har kontakt med vores sælgere, som har stor erfaring og stabilitet, for du tryghed for kvalitet og engagement i hele købsprocessen.

Tilsammen dækker de to forretninger et område fra Thy, Lemvig, Struer, Morsø, Salling samt Fjends, så du som kunde får en endnu stærkere og fremtidssikret Case IH partner.

Firmaerne er i gennem alle årene løbende blevet udvidet, og i dag fremstår Salling Traktorservice og Nordvestjysk Traktorservice A/S som topmoderne maskinforretninger. Vi sørger for at følge med tiden, så vi står godt rustet og er konkurrencedygtige i en branche med fart på.

Vi forhandler de rigtige mærker og sørger for hele tiden for at være på forkant med udviklingen på værkstedet.

Udover traktorer og landbrugsmaskiner, er vi også forhandler af en lang række produkter til have og park sektoren, og vi kan tilbyde professionelle løsninger til Anlægsgartner og boligforeninger samtidig med, at vi har mange privat kunder i vores butik.

Kort sagt er vi en moderne landbrugsmaskinforretning, som har fokus både på professionelle landbrug, samt virksomheder og private.

Case IH
Logo ALO
Logo KT Maskiner
Logo Dal Bo
Logo Giant
Logo Heva
Logo Joskin
Logo Kverneland
Logo Thyregod Center

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik