ATV

 Linhai

Linhai har siden 1956 beskæftiget sig med fremstilling af små motorer og eldrevne maskiner. I dag fokuserer de primært på produktion og innovation indenfor ATV og UTV’er, og er en af verdens ledere i feltet.

ATV Linhai 300 EFI T3A

ATV med en stærk vandkølet motor, CVT gear med skift mellem høj, lav og bakgear. Skivebremser på alle hjul. Elektrisk skift mellem 2WD og 4WD. En maskine med god frihøjde der kan komme omkring "næsten" overalt. Leveres med elektrisk spil og kuglekobling. Maskinen er udstyret med elektronisk indsprøjtning – og begrænset til maksimalt 40 km/t (T3A).

Honda

En Honda ATV er udviklet og bygget udelukkende til det formål at skulle fungere som en ATV, og derfor kan Hondas TRX modeller også udføre enhver form for opgave. Med en Honda TRX vil du hver dag blive mødt med en fuldstændig pålidelig maskine.

Honda TRX250TM er på trods af sit 2-hjulstræk og sin lave vægt i stand til at løse mange varierede opgaver. Enhver håndværker ved, at bruger du det rette værktøj, er livet meget lettere, og den kompakte og let håndterbare TRX250TM klarer selv vanskelige opgaver. Uanset hvor du arbejder, vil TRX250TM lette hverdagens udfordringer, og modellen er ideel til at udføre opgaver af let- til middel karakter på fladt eller kuperet terræn.

Større er ikke altid bedre, og TRX250TM er et enestående valg, hvis ruten ofte består af smalle passager. Som med alle Hondas TRX modeller får man med TRX250TM en robust og alsidig ATV, der blot tager mindre plads.

Kom ind i vores butikker i Salling og Hurup for at se vores udvalg af Linhai og Honda ATV

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik