Have/park

Vores afdeling for have/park maskiner har mange års erfaring i maskiner til udendørs brug, og en løbende dialog med brugerne har givet os den nødvendige erfaring til at skabe den bedste løsning til enhver kunde.

Service er en afgørende del af det vi kan tilbyde dig. Vi har selvfølgelig altid reservedele på lager og vi kan hjælpe dig med teknisk bistand, og vi vil med glæde hjælpe dig med råd og vejledning. Før, under og efter dit køb....... 

Ligegyldigt om du er villaejer med havearbejde som hobby, er professionel anlægsgartner, eller om du arbejder i skoven eller i entreprenørbranchen, kan du altid stole på vores professionelle råd.

Automower

Med Husqvarna Automower® får du timevis af fritid. I stedet for at slå græsset kan du tilbringe tid med familie og venner og deltage i aktiviteter, der er sjovere. Og imens bliver din græsplæne holdt i perfekt stand af din robotplæneklipper. Lydløst og uden problemer i regnvejr og solskin. Enhver have er unik. Når det er sagt, dækker de mange forskellige modeller i det brede udvalg af Automower® alt fra mindre byhaver til udfordrende arealer på op til 5.000 m2. Det er et kendetegn for Husqvarna Automower®, at den sikrer fuld dækning af komplekse haver med fjerne arealer og trange områder.

Logo Bgu Maschinen
Logo Craftsman
Logo Cub Cadet
Logo Husquarna
Logo Tp
Logo Trolla

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik