Butik/lager

I begge afdelinger har vi store og flotte butikker og reservedelslagre med salg til både private og erhvervskunder. Du finder stort set alt fra håndværktøj, forbrugsdele, arbejdstøjs, have/park maskiner, haveredskaber legetøj, reservedele og meget andet.

VI HAR SPECIALISERET OS I GOD SERVICE OG PROFESSIONEL VEJLEDNING

Vi leverer ikke kun varen, men giver også rådgivning til både professionelle og private. Vi har et stort udvalg i vores butikker, og for os er det vigtigt, at kvaliteten er helt i top og vores dygtige personale sikre dig som kunde den helt rigtige service.

Vi tilbyder også e-handel, Kramp online, nemt og bekvemt, du kan døgnet rundt bestille vare hjemmefra, Det eneste du skal have er en personlig adgangskode fra os

HURTIG OG EFFEKTIVT – EN FORDEL FOR DIG

Reservedele skal være ved hånden, når der er brug for dem. Vi har derfor valgt at udstyre begge afdelinger med et velassorteret reservedelslager med over 20.000 varenumre. Udover vores eget lager, har vores lagerpersonale også muligheden for at benytte sig af Case IH’s store europæiske lagre. Ved bestilling sidst på eftermiddag bliver reservedelen i de fleste tilfælde leveret i løbet af natten.

Vi kan garantere dig en hurtig levering, således din maskines spildtid minimeres mest muligt.

Logo FF
Logo Makita
Logo Nilfisk
Kramp Logo Minimal Rgb

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik